Wednesday, March 14, 2007





















He hallo mensen!!!

Alles goed met jullie? Met ons gaat het prima, we zijn inmiddels met z’n 4’en. Gunnar en Margriet zijn goed aan gekomen en wij hebben hun in Sydney ontmoet. Lasse heeft op zijn weblog het verloop geschreven en ik mag nu de rest ff vertellen. (zie www.lasseopreis.blogspot.com)

Na Hervey Bay weer achter ons te hebben gelaten zijn we een week onderweg geweest naar Arlie Beach, ook hier hadden we weer een funreisje te gaan… Voor de kust van AB liggen de Withsundays, een eilandengroep van 74 eilandjes die allemaal een hoog Bounty gehalte hebben. Hier zijn we met een zeiljacht gaan varen om later op de dag te gaan snorkelen in het Great Barrier Reef. Het Great Barrier Reef is een van de 7 wereldwonderen en de onderwaterwereld hier is echt prachtig mooi om. Je staat versteld van alle kleuren die het koraal en de vissen hier hebben, van kleine Nemo’s (Anemoonvis) tot de grote Elvis en Priscilla (Maori-wrasse) deze laatste waren echt 1,5 meter lang en een halve meter hoog, mooi mooi!
Omdat we nu dus als maar noordelijker zijn gereisd, wordt het ook steeds vochtiger. De dagen zijn erg warm en zeer vochtig, het zweet kruipt dan ook vaak waar dat het niet gaan kan…
Gisteren zijn we nog even naar een echte krokodillenfarm geweest, hier werden de croqs gekweekt voor de huid en het vlees. Dit was natuurlijk ook weer een attractie en rond voertijd begon de echte show, een paar ‘’wanna-be Steve Irwin’s’’ gaven een rondleiding waarbij veelvuldig een croqje even een sprongetje maakte. Ook waren er kangaroos, alligators, kasuaris en slangen….Voordat Lasse het wist had hij een slang om zijn nekje hangen en Gunnar een croq in zijn hand. Nou daar stonden ze dan, wij best wel ff lachen natuurlijk, maar dat lachen verging mij al snel toen de wanna-be Steve Irwin mij die slang om mijn nek hing…. Jammer genoeg zijn daar geen foto’s van. (voor de mensen die willen weten hoe ik er bij keek, vraag Lasse als we weer thuis zijn voor een hele goeie imitatie….)
Vandaag zijn Lasse en ik wezen shopen in Cairns. Lasse heeft een paar hele mooie laarzen gescoord en een nieuwe jeans en ik heb een mooi western blousje van hem gekregen. Allemaal Austrailian made natuurlijk.
Morgen nemen wij afscheid van Gunnar en Margriet, na 3 hele mooie weken. Zij nemen dan zondag het vliegtuig naar Nederland. Wij gaan weer richting Sydney, nu via het binnenland . Onderweg zullen we nog op diverse plekken stoppen om wat ‘’bekenden’’ te bezoeken. Uiteindelijk zullen wij dan in Sydney ons campertje gaan verkopen….
Ja aan alles komt een eind en het eind komt nu dan ook wel heel erg snel in zicht…. Maar goed, we hebben nog 3 weken en we gaan er nog lekker van genieten!!!!!

Tot de volgende X

Liefs Lasse en Simone

8 Comments:

At 3:11 PM, Anonymous Anonymous said...

kijk hoe bruin je bent!!!! GEKKENHUIS!!!

Liefs Hen

 
At 11:59 PM, Anonymous Anonymous said...

he simone en lasse.
na het verhaal gelezen te hebben van lasse en nu die van jouw,hebben jullie met ze'n 4'en een aantal mooie weken gehad. het zal wel eerst weer wennen zijn zonder gunnar en margriet.ja voor jullie komt het einde nu ook in zicht. lasse onthouw dat gezicht van simone met de slang om haar nek,want dat willen we zien haha. ze heeft vast bagger gesch.... !!!hier alles goed. ruig weer gehad nu natte sneeuw buien. gr pap en mam

 
At 8:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Hey hoi,

Hier even een berichie vanuit wagenborgen. Hoorde dat jullie regen hadden op dit moment hier word het eindelijk beter en de vooruitzichten blijven goed gelukkig. Geniet nog even van jullie laatste 2 weken!!

liefs k&k

 
At 10:22 AM, Anonymous Anonymous said...

heeey Simone en Lasse!

nog 10 daagjes ongeveer en dan komen jullie weer thuis... zo wat is de tijd snel gegaan!

ik ben maar begonnen met dove bodylotion met bruiningscreme omdat ik anders zooooo wit ben naast jullie, niet eerlijk haha!

nou geniet er nog even van!

dikke tuut van Zwanet

 
At 12:57 PM, Anonymous Anonymous said...

Ex-collega!

Hey Simone,

tis niet nodig om te vragen hoe het met je gaat daar DOWN-UNDER!! Super gaaf zo te lezen en te zien op de foto's!! Vorig jaar had je me dit adres gegeven (dat raak je natuurlijk kwijt) en vandaag dacht ik opeens zomaar aan mn Steps-Collega uit Groningen. Na lang google-en FOUND YOU! verder met mij hier ook allemaal goed na een heavy zomer van verbouwen in ons appartement in Utrecht, ben ik inmiddels ook helemaal ingeburgerd hier in de Randstad,(ook een soort van Down-Under)Maar dan zonder kangaroos, en Steve Irwin wannabieeesss..(haha) Natuurlijk nog altijd bij Steps Amsterdam, druk,druk,druk...naja binnenkort lekker weekje vakantie, waarin ik ook ff helemaal niets ga doen, beetje in huis tuttelen ofzo..Wens je nog ontzettend veel plezier daar down-under,geniet dr van. En k ga maar es vaker je verhalen lezen over je Big-trip! wie weet is het ooit ook nog iets voor mij...(heb kangaroos altijd al leuk gevonden) Greetz! Richard

 
At 12:08 AM, Anonymous Anonymous said...

Hoiii

Weer mooie verhalen. Gaat tijd snel he. geniet er nog maar even lekker van

liefs san

 
At 12:13 AM, Anonymous Anonymous said...

leuk blousie trouwens, ha ha

san

 
At 2:49 AM, Anonymous Anonymous said...

Hey hoi,

Vandaag is het dan eindelijk zover weer terug in nederland!!! Klaas is al helemaal zenuwachtig heeft al nachten niet kunnen slapen haha (weet niet of dat hier wel mee te maken heeft hahaha) Wij zien jullie vanavond miss!!

liefs k&k te w

 

Post a Comment

<< Home