Friday, October 27, 2006


He Hallo iedereen!!!

Alles goed daar?? Met ons wel!!! Lasse is na een lange vlucht veilig aan gekomen in Sydney....Het duurde fff voor hij door de douane enz was, maar dan heb je dan ook wat.... Het weer zien was super en we zijn vandaag druk bezig geweest om een auto te kopen maar dat is nog niet helemaal gelukt....als we wat hebben gevonden laten wij het jullie weten.


Liefs Lasse en Simone XXX

9 Comments:

At 4:19 AM, Anonymous Anonymous said...

[b]Dag stoere mevrouw![/b]
[i]Wat een ontzettend leuke foto's en damn, je bent bruin man!!!! owwwwwwww.. als ik je zo zie lopen met dat hoedje op: damn, dan wil ik ook wel!!!
Nu eerst ff zorgen dat jullie die auto voor elkaar krijgen, en dan maar weer een vervolg aan het avontuur geven! supertjes!!!!

have funnie!!!! En ik mis t om met je te kleppen aan de foon!!![/i]

[b]Liefs van Hen[/b]

 
At 4:20 AM, Anonymous Anonymous said...

hey? waarom doet de html t niet meer??? nah ja.. maakt ook niet uit...

toedeljuusss

 
At 1:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Hallo daar,

Hier even een berichtje vanuit het Utrechtse. We zijn net terug van de verjaardag van Niek, je weet wel die hele 'verse baby' die ondertussen ook al weer 2 geworden is.

In je vorige post schreef je dat jullie straks bij een boer gaan werken tijdens de oogst. Hoe zit dat precies want het is nu natuurlijk nog geen zomer daar.

Hier is alles okidoki. Gewoon een zondagavond voordat de week weer gaat starten. Willem zit een presentatie voor te bereiden. Hij mag woensdag weer voor een groepje staan te kletsen.

Verder zijn we allebeide lekker gezond aan het doen. Het schaatsseizoen is ondertussen gestart. Afgelopen donderdag zijn we met z'n tweeen op de Vechtsebanen geweest. 't Was zaak om niet te vallen want met de huidige dagtemperaturen van 15 graden en meer lag er een behoorlijke laag water op het ijs. Mensen die vielen veroorzaakten dan ook een enorme spray. Naast het schaatsen proberen we ook nog 1x in de week hard te lopen en ook ben ik nog lid geworden van een sportschool. Ik volg daar een lesje cardio (wat me vorige week bijna fataal geworden is omdat ik iets te fanatiek was).

Zo nu zijn jullie weer helemaal bijgekletst. Veel plezier en succes met het kopen van de auto.

Liefs Willem & Lies

 
At 11:47 AM, Anonymous Anonymous said...

He luitjes!!
how's it going down under,
Hoe was het om van de ouwe hengst, Monday, weer naar de jonge hengst, Lasse over te stappen?
Veel foto's maken en op je blog zetten hoor! Zo reizen we een beetje met jullie mee. Heeeeeeeeel veel plezier en tot later.
Groeten Berend en Karin

 
At 2:13 AM, Anonymous Anonymous said...

He

je bent met die hoed net een echte stoere aussie... ha ha. Fijn dat lasse er ook is. leuke fotos trouwens. hier koud en nat. stephen en ik hebben al naar vakanties gekeken voor kerst... lekker zon of zo

big hugs to both of you guys.

ps sms me even het adres waar je gaat werken met lasse. stuur ik even een leuk pakketje op..

liefs san

 
At 6:03 AM, Anonymous Anonymous said...

he moontje

staat goed die hoed vooral in kombinatie met de muts van lasse. zeker erg moe want we zien spleet oogjes.gr pap en mam

 
At 1:08 PM, Anonymous Anonymous said...

Hi,

Is het al gelukt met de auto. Als je nog hulp nodig hebt, geef dan even een gil.

Ik had de afgelopen woensdag een dineetje bij mijn tijdeijke Australische collega en heb daar kennis gemaakt met een vriendin van haar die weer goed bevriend is met een autobrooker in Melbourne (maar die ook op afstand dingen schijnt te kunnen regelen). In het kader je weet maar nooit...heeft ze mij haar kaartje gegeven.Dus als jullie hulp willen laat dan maar even weten.

Ik moet zeggen dat alle skippies die ik hier sinds kort in Nederland tegenkom onwijs aardig en super behulpzaam zijn.

Groet,
Lies

 
At 3:30 AM, Anonymous Anonymous said...

Hey siep en lasse!!

Ben ff heel jaloers nu!!!
Als ik de foto's zo zie wil ik ook!!!!!!! haha zit nu op school heb eigenlijk toetsles maar iedereen zit door elkaar heen te lullen dus toets leren wordt niks zo. Dus ik dacht laat ik ff siem een berichie sturen over hoe het hier gaat. Hier gaat alles goed hoor net van klaas dat hij naar huis is gegaan heeft zware voorhoofdholtsontsteking (lang woord eigenlijk haha). Ik zal maar ff weer gaan oplettend nu krijg gezeik. liefs en dikke kus klaas en karien.
En uuhhh niet te diep he....

 
At 3:27 AM, Anonymous Anonymous said...

hoii

mail je me even je mail adres. heb leuke camperroutes gevonden

sandra
san_tu@hotmail.com

 

Post a Comment

<< Home