Friday, April 27, 2007

He hallo allemaal!!!

We zijn weer thuis....!!!!Zoals jullie in het laatste bericht hebben kunnen lezen zijn Lasse en ik op 5 April vertrokken uit Sydney op weg naar Seoul. Daar hadden we een overnachting in een super de luxe hotel, om de volgende dag van Seoul (in een bijna leeg vliegtuig) naar Amsterdam te vliegen, waar we om 16.50 uur veilig geland zijn. Op schiphol werden we begroet door Jaap en Frouwke en Liesbeth en Willem, wat natuurlijk niet helemaal droog verliep..... Na een lekkere bak koffie gedronken te hebben zijn we richting Wagenborgen gereden. Onderweg werden we al door verschillende mensen welkom geheten via de telefoon, heel erg leuk...Om kwart over acht kwamen we aan en werden we verwelkomt door onze familie's en een groot spandoek voor de deur.
Lasse had de laatste 8 weken van ons avontuur een klein probleempje.....hij had enorme zin in patat en frikandellen enz. Hij liet dit dan ook aan een paar mensen in Nederland weten...met als gevolg dat Gunnar en Margriet, Klaas en Karina en Hans en Ineke Sportel+familie en medewerkers allemaal patat en frikandellen hadden laten aanrukken....Met name Lasse heeft hier erg van lopen smikkelen en smullen en wil hun daar ook nogmaals hartelijk voor bedanken!!! We zijn s'avonds moe maar voldaan naar bed gegaan.....
En zo zijn we nu alweer drie weken in Nederland, ook wij zijn erg blij dat het hier zo lekker warm is....is het voor ons niet z'n overgang!!! De afgelopen weken zijn we druk geweest met het "gewone"levendje weer op te pakken, Lasse heeft zich aangemeld als ZZP'er en ik ben druk aan het solliciteren bij verschillende winkels, dat heeft dus nog even zijn tijd nodig. Omdat ik geen zin heb om thuis te zitten begin ik maandag als Aardbeien plukster bij Meinardie in Zuidbroek....jammie jammie.
Ook hebben we voor de komende drie maanden een onderkomen gevonden tussen Tjuchem en Meedhuizen. We passen daar op een Boerderij, twee honden en twee katten, dit was voor mij als echte honden en katten "liefhebster" wel even wennen maar het gaat heel erg goed, (weer een angst over wonnen) haha.
Nou we houden jullie de komende tijd nog wel even op de hoogte van onze vorderingen hier in het Kikkerlandje... tot e volgende keer!!

Liefs Lasse en Simone xxx

1 Comments:

At 1:49 PM, Anonymous Anonymous said...

whiwhwihwi, ik blijf lachen! Geweldig, terug in NL en nu alweer op een boerderij aan t passen met onwijs gevaarlijke honden en katten die in je haar springen!

wijffie, zie je snel!!! Liefs Hen

 

Post a Comment

<< Home